Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten

Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten

4.2 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • beurre pour les moules
  • de tomates confites
    150 g
  • de cerneaux de noix
    40 g
  • de roquefort coupé en morceaux
    120 g
  • de lait
    150 g
  • d'huile de tournesol
    20 g
  • œufs
    3
  • de mix de farine sans gluten
    180 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    2 pincées
  • de gruyère coupé en morceaux
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 217.4 kcal / 905.3 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 16.4 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 187.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων