山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 ,泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    200 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 178.9 kcal / 748.3 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 4.9 g
Υδατάνθρακες 12.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 201 g
Νάτριο 573.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων