Soufflé de atum e cebolinho

Soufflé de atum e cebolinho

4.5 86 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • queijo emmental
    50 g
  • leite
    400 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    60 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • atum em lata escorrido
    300 g
  • cebolinho picado
    15 g
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    6
  • sumo de limão
    20 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 517.9 mg
Πρωτεΐνη 25.3 g
Θερμίδες 1421.7 kJ / 339.8 kcal
Λιπαρά 20.6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 12.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων