Insalata di anguria e finocchi

Insalata di anguria e finocchi

3.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di gherigli di noci
  • 300 g di bulbo di finocchio a pezzi
  • 5 rametti di menta fresca le foglioline la vate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 50 g di succo di arancia spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 500 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 200 g di cuore di lattuga a striscioline (3 cm)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 299 kcal / 1252 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων