Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.6 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • di acqua
    1700 g
  • di polpo fresco
    350 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 383.4 kcal / 1604.1 kJ
Πρωτεΐνη 37.7 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 5.2 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Νάτριο 21.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων