
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Speckwürfel120 g
-
Butter30 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Kartoffeln in Stücken800 g
-
Erbsen, frisch oder TK300 g
-
Eier4 - 6
-
Milch100 g
-
Sahne50 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ gestr. TL
-
Muskat1 Msp.
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
516 kcal /
2160 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kartoffeln satt
14 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBubble-up-Pizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1ωρ. 45 λεπτ.
Milchreis mit Erdbeeren
50 λεπτ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1ωρ. 20 λεπτ.
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 λεπτ.
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 λεπτ.
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 λεπτ.
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 λεπτ.
Buchweizen Frikadellen
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi Tricolore
30 λεπτ.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 λεπτ.