Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

4.5 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    60 g
  • dientes de ajo
    2
  • lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
    4
  • de pimentón
    ½ cucharadita
  • de comino molido
    ½ cucharadita
  • de guindilla seca desmenuzada
    1 pellizco
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre de jerez
    1 cucharadita
  • de espinacas baby frescas
    300 g
  • de caldo de pescado
    200 g
  • de garbanzos cocidos
    250 g
  • de pan del día anterior fritas
    1 - 2 rebanadas
Montaje
  • de pan del día anterior fritas
    4 rebanadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 426 kcal / 1783 kJ
Πρωτεΐνη 37.7 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 567.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων