Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

4.4 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La veille
  • 1750 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
  • 150 g de lardons fumés
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 300 g de champignons surgelés en mélange
  • 2 échalotes pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe bombée de miel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 180 g de fromage type mont-d'or, coupé en dés

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 26 g
Θερμίδες 2942 kJ / 703 kcal
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 49 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων