
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1470.6 kcal /
6176.3 kJ
Πρωτεΐνη
51.3 g
Λιπαρά
137.2 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
42 g
Νάτριο
70.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Bunny chow
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Sliders with sunflower sauce
40 λεπτ.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 λεπτ.
Lamb kleftiko
4ωρ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Aromatic chicken pilaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1ωρ.
Beef and feta koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.