
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rare beef steak with herb garlic butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551.9 kcal /
2318.1 kJ
Πρωτεΐνη
45.5 g
Λιπαρά
40.7 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Νάτριο
450.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Bunny chow
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Sliders with sunflower sauce
40 λεπτ.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 λεπτ.
Lamb kleftiko
4ωρ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Aromatic chicken pilaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1ωρ.
Beef and feta koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.