Polędwica po toskańsku

Polędwica po toskańsku

4.5 206 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 600 g polędwicy wieprzowej
  • sól do przyprawienia mięsa
  • pieprz czarny, mielony do przyprawienia mięsa
  • 3 kromki białego chleba pokrojonego na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 100 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki
  • 200 g sera gorgonzola łagodnego (dolce), pokrojonego na kawałki
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • ½ cebuli (ok. 60 g), pokrojonej w półplasterki
  • woda (1 szklanka), do podlania mięsa
  • 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 909.2 mg
Πρωτεΐνη 45.1 g
Θερμίδες 2168.5 kJ / 518.3 kcal
Λιπαρά 30.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 14.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων