Piadina romagnola

4.9 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • di farina tipo 00
    500 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    2 cucchiaini
  • di sale
    10 g
Farcia
  • di formaggio Squacquerone
    250 g
    250 g di crescenza
  • di rucola
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 679.8 kcal / 2844.4 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 35.5 g
Υδατάνθρακες 68.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.3 g
Νάτριο 1525.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων