蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 439.8 kcal / 1838.6 kJ
Πρωτεΐνη 35.8 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 42.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 67.2 g
Νάτριο 1618.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων