
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒲燒鯛魚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
醬油60 克
-
味醂50 克
-
米酒80 克
-
麥芽糖50 克
-
紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)350 克
-
白芝麻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
439.8 kcal /
1838.6 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
67.2 g
Νάτριο
1618.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-海鮮
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν