
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and fennel ragu
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
549.3 kcal /
2306.9 kJ
Πρωτεΐνη
49 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Νάτριο
758.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1ωρ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef and feta koftas
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Seared steak and rocket salad
20 λεπτ.
Southern-style chilli with cornbread
2ωρ. 55 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.