
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and fennel ragu
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
549.3 kcal /
2306.9 kJ
Πρωτεΐνη
49 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Νάτριο
758.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chunky bolognese
50 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Chinese-style chicken
25 min
Curried sausages
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Thai green chicken curry
30 min