Sweet potato korma with crispy potato skins

Sweet potato korma with crispy potato skins

3.2 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cumin seeds
    1 tbsp
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • green cardamom pods
    6
  • cinnamon quill
    ½
  • dried bay leaves
    3
  • onion cut into halves
    125 g
  • whole cloves
    4
  • raw cashews broken into halves
    50 g
  • fresh ginger
    25 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh long green chilli deseeded and cut into halves
    ½
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ghee (see Tips)
    30 g
  • coconut milk
    140 g
  • water
    100 g
  • natural yoghurt plus extra to serve (optional)
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • cauliflower florets
    200 g
  • sweet potatoes peeled (peel reserved) and flesh cut into pieces (3 cm)
    220 g
  • yellow squash cut into quarters
    6
  • olive oil spray
  • ground black pepper to season
  • fresh curry leaves
    10
  • garam masala (see Tips)
    1 tsp
  • frozen peas thawed and drained
    60 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • cooked rice to serve (optional)
    600 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 360.3 kcal / 1507.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 51.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 210.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων