Vitello tonnato sottovuoto

4.8 254 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Vitello
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di carne di vitello senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • bacche di ginepro
    2 - 3
Salsa tonnata
  • di olio di arachidi
    200 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    80 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    2
  • di capperi sotto sale dissalati
    5 - 10 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    15 g
  • di aceto bianco
    ½ cucchiaio
  • tuorli
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 471.8 kcal / 1974.1 kJ
Πρωτεΐνη 25.3 g
Λιπαρά 40.8 g
Υδατάνθρακες 0.8 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 253.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων