
Συσκευές & Αξεσουάρ
UrDinkel Brot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
Brühteig
-
UrDinkel-Vollkornmehl120 g
-
kochendes Wasser180 g
Brotteig und Fertigstellung
-
UrDinkelmehl, hell und etwas mehr zum Formen300 g
-
Salz1 ½ TL
-
frische Hefe zerbröckelt½ Würfel
-
Wasser200 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
123.3 kcal /
520.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
23.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLandbrot Backhausart
2ωρ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.