
Συσκευές & Αξεσουάρ
UrDinkel Brot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
Brühteig
-
UrDinkel-Vollkornmehl120 g
-
kochendes Wasser180 g
Brotteig und Fertigstellung
-
UrDinkelmehl, hell und etwas mehr zum Formen300 g
-
Salz1 ½ TL
-
frische Hefe zerbröckelt½ Würfel
-
Wasser200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
520.3 kJ /
123.3 kcal
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
23.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων1.- August-Weggen
1ωρ. 10 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Focaccia mit Oliven
2ωρ. 20 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.