
Συσκευές & Αξεσουάρ
UrDinkel Brot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
Brühteig
-
UrDinkel-Vollkornmehl120 g
-
kochendes Wasser180 g
Brotteig und Fertigstellung
-
UrDinkelmehl, hell und etwas mehr zum Formen300 g
-
Salz1 ½ TL
-
frische Hefe zerbröckelt½ Würfel
-
Wasser200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
520.3 kJ /
123.3 kcal
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
23.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSt. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Fladenbrot
2ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Burgerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Ciabatta Brot
1ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Varoma-Brötli
2ωρ. 15 λεπτ.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.