
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchel in feinen Streifen (2-3 mm)200 g
-
Orangensaft30 g
-
Orangenmarmelade20 g
-
Balsamico, hell30 g
-
Senf½ TL
-
Salz¾ TL
-
Chiliflocken¼ TL
-
Öl50 g
-
Wasser1270 g
-
Zitronensaft30 g
-
Jakobsmuscheln600 g
-
Butter20 g
-
Vanilleschote halbiert½
-
Salz zum Würzen
-
Öl zum Braten
-
Rucola fein120 g
-
Orangen filetiert2
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
344 kcal /
1439 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide-Garen
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 λεπτ.
Tabouleh mit Aprikosen
35 λεπτ.
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1ωρ. 20 λεπτ.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 λεπτ.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2ωρ. 15 λεπτ.
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 λεπτ.
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 λεπτ.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 λεπτ.
Wurstsalat mit Laugencroutons
1ωρ. 20 λεπτ.
Knusprige Hähnchen-Tortillas (Tostadas)
40 λεπτ.
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 λεπτ.
Bavarian Wrap
10 λεπτ.