
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchel in feinen Streifen (2-3 mm)200 g
-
Orangensaft30 g
-
Orangenmarmelade20 g
-
Balsamico, hell30 g
-
Senf½ TL
-
Salz¾ TL
-
Chiliflocken¼ TL
-
Öl50 g
-
Wasser1270 g
-
Zitronensaft30 g
-
Jakobsmuscheln600 g
-
Butter20 g
-
Vanilleschote halbiert½
-
Salz zum Würzen
-
Öl zum Braten
-
Rucola fein120 g
-
Orangen filetiert2
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
344 kcal /
1439 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide-Garen
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 λεπτ.
Kichererbsensalat
35 λεπτ.
Caesar's Salad
30 λεπτ.
Gemüse-Leber-Torte
1ωρ. 50 λεπτ.
Erdbeer-Feta-Stullen
10 λεπτ.
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 λεπτ.
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1ωρ.
Oliven in Tomatensauce
30 λεπτ.
Balsamico-Weizen-Salat
35 λεπτ.
Thai-Glasnudelsalat
30 λεπτ.
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 λεπτ.
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 λεπτ.