Enchiladas poblanas veganas

Enchiladas poblanas veganas

4.3 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Relleno
  • 60 g de cebolla en trozos
  • 150 g de brócoli en floretes
  • 1 diente de ajo pelado
  • 30 g de aceite
  • 250 g de champiñones en rebanadas
  • 120 g de elotes blancos, en lata, escurridos
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
Salsa de poblano
  • 300 g de rajas de chile poblano, congeladas
  • 120 g de garbanzos cocidos sin líquido
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 1 diente de ajo pelado
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 50 g de nuez de la india
  • 8 - 12 tortillas de maíz

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 485 kcal / 2038 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 74 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1187 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων