
Συσκευές & Αξεσουάρ
馬鈴薯燉肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
胛心肉 ,切塊(約3-4公分)400 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)150 克
-
水300 克
-
日式醬油4 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
454.9 kcal /
1901.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
23.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Νάτριο
96.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν