馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 ,切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 454.9 kcal / 1901.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.5 g
Λιπαρά 28.9 g
Υδατάνθρακες 23.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 96.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων