Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Crema di polenta
  • di farina di mais bramata
    300 g
  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    1 cucchiaio
Fonduta di Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    300 g
  • di latte
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di noce moscata
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a lamelle, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 313.3 kcal / 1311.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 40.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 1192.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων