Quiche aux poireaux et reblochon

Quiche aux poireaux et reblochon

4.7 399 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 parts

Υλικά

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    150 g
  • de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
    95 g
  • d'eau froide
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poireaux coupés en tronçons
    300 g
  • œufs
    2
  • de lait
    120 g
  • de crème fraîche épaisse
    120 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • reblochon coupé en lamelles
    ½

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 458.3 kcal / 1901.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.7 g
Λιπαρά 33.7 g
Υδατάνθρακες 21.7 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.8 g
Νάτριο 344.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων