Filetes com espargos e arroz de açafrão

Filetes com espargos e arroz de açafrão

2.5 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • maruca (600 g aprox.)
    4 filetes de
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • água
    1200 g
  • açafrão-da-índia
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    10 g
  • arroz basmati
    300 g
  • natas
    200 g
  • cebolinho cortado em pedaços
    10 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 650.2 kcal / 2720.4 kJ
Πρωτεΐνη 44.4 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 64.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 1169.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων