
Συσκευές & Αξεσουάρ
春川辣炒雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
韓國辣椒醬30 克
-
韓國辣椒粉20 克
-
花生醬10 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
高湯100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)400 克
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片70 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
糖15 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)100 克
-
蔥 ,切段(約3公分)20 克
-
韓國麻油10 克
-
白芝麻½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
735.6 kcal /
3074.8 kJ
Πρωτεΐνη
36.4 g
Λιπαρά
50.6 g
Υδατάνθρακες
34.9 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
194.3 g
Νάτριο
1484.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-雞肉
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν