
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
lemon juice (see tip)30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Leftover Chicken Fajitas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Spring Chicken Casserole
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.