
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹水雞
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
米酒10 克
-
五香粉½ 茶匙
-
鹽 (含醃料和冰塊鹽水用)5 ½ 茶匙
-
香油10 克
-
花椒粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
去骨雞腿排400 克
-
水2700 克
-
綠色花椰菜 ,切小朵150 克
-
冰塊300 克
-
玉米筍 ,對切100 克
-
新鮮黑木耳 ,切片(約3公分)80 克
-
蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
花椒粒1 茶匙
調味料
-
蒜頭30 克
-
鹽½ 茶匙
-
水50 克
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
香油10 克
-
蔥 ,切蔥花 (裝飾用)15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
3125.2 kcal /
1307.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
96.3 g
Νάτριο
2674.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-雞肉
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν