
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇貢丸
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
25 顆
Υλικά
-
豬粗絞肉500 克
-
乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗15 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
米酒10 克
-
香油10 克
-
地瓜粉50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋白1 顆
-
水1700 克
Διατροφή ανά 25 顆
Θερμίδες
1469 kcal /
6140.6 kJ
Πρωτεΐνη
103 g
Λιπαρά
83.4 g
Υδατάνθρακες
68.2 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
310.1 g
Νάτριο
1291.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

超市系列-豬肉
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν