Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino

Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino

4.0 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Mini soufflè
  • di pecorino Romano a pezzi
    60 g
  • di cimette di broccoli romanesco
    400 g
  • di acqua
    1000 g
  • di latte intero
    120 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
Fonduta al caprino
  • di caprino
    200 g
  • di latte intero
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 189.7 kcal / 793.6 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 369.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων