
Συσκευές & Αξεσουάρ
茄汁海鮮燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
草蝦 ,去鬚腳和腸泥100 克
-
透抽 ,切圈60 克
-
罐裝切碎蕃茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙100 克
-
紅鯛魚片 ,切塊60 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
463.8 kcal /
1938.7 kJ
Πρωτεΐνη
31.7 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
242.4 g
Νάτριο
497.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν