茄汁海鮮燉飯

茄汁海鮮燉飯

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 草蝦 ,去鬚腳和腸泥
    100 克
  • 透抽 ,切圈
    60 克
  • 罐裝切碎蕃茄
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    125 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    100 克
  • 紅鯛魚片 ,切塊
    60 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 463.8 kcal / 1938.7 kJ
Πρωτεΐνη 31.7 g
Λιπαρά 16.4 g
Υδατάνθρακες 49.8 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 242.4 g
Νάτριο 497.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων