
Συσκευές & Αξεσουάρ
松露野菇燉飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
紅蔥頭15 克
-
洋蔥10 克
-
橄欖油20 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切條30 克
-
蘑菇 ,切片30 克
-
鴻喜菇 , 去根部,剝散55 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
蔬菜高湯300 克
-
黑松露醬30 克
-
帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
434 kcal /
1849.5 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cookidoo 最愛煮 2023
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

輕鬆學做燉飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν