松露野菇燉飯

松露野菇燉飯

4.9 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 紅蔥頭
    15 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂頭,切條
    30 克
  • 蘑菇 ,切片
    30 克
  • 鴻喜菇 , 去根部,剝散
    55 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 蔬菜高湯
    300 克
    300 克 水
  • 黑松露醬
    30 克
  • 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 434 kcal / 1849.5 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων