
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水1200 克
-
米200 克
-
蔥 (約1根),切段10 克
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
油1 大匙
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
高麗菜葉 切丁(約1公分)150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
232 kcal /
971 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν