 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦炒飯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水1200 克
- 
          米200 克
- 
          蔥 (約1根),切段10 克
- 
          紅蔥頭10 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          油1 大匙
- 
          櫻花蝦20 克
- 
          米酒1 茶匙
- 
          醬油20 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
- 
          高麗菜葉 切丁(約1公分)150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        971 kJ  / 
                        232 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        40 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        米食萬歲
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    