 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式皇家炒年糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          醬油75 克
- 
          糖50 克
- 
          香油15 克
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          蒜頭 拍碎1 粒
- 
          白芝麻 多備一點1 茶匙
- 
          牛小排 切絲100 克
- 
          乾香菇 泡軟,切絲5 朵
- 
          沙拉油20 克
- 
          洋蔥 切絲½ 粒
- 
          紅蘿蔔 切絲80 克
- 
          小黃瓜 (προαιρετικό πεδίο) 切絲50 克
- 
          韓式條狀年糕500 克
- 
          水300 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2172 kJ  / 
                        551 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        90.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        韓式家常料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    