
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式皇家炒年糕
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
醬油75 克
-
糖50 克
-
香油15 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭 ,拍碎1 粒
-
白芝麻 ,多備一點1 茶匙
-
牛小排 ,切絲100 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲5 朵
-
沙拉油20 克
-
洋蔥 切絲½ 粒
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
小黃瓜 (προαιρετικό πεδίο) 切絲50 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
水300 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
551 kcal /
2172 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
90.8 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韓式家常料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν