 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚拌炒飯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鮮鮭魚肉片 去骨、去皮500 克
- 
          米酒1 大匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          蛋 稍微打散2 顆
- 
          水1200 克
- 
          白米 洗淨,瀝乾200 克
- 
          蔥 切段2 根
- 
          油1 大匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2108 kJ  / 
                        504 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        24.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        38.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品家常餐桌
                        18 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    