
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式雞肉野菇炊飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)300 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)50 克
-
新鮮綜合菇類 ,對半切100 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
高湯150 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
玉米筍 ,切小段(約1公分)50 克
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
535.4 kcal /
3282.9 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
31.5 g
Υδατάνθρακες
90.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
147 g
Νάτριο
669 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν