蘑菇嫩雞燉飯

蘑菇嫩雞燉飯

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
    250 克
  • 蘑菇 ,切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 高湯
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士 ,依個人口味調整
    5 克
  • 巴西利 (裝飾用)
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 656.8 kcal / 2745.2 kJ
Πρωτεΐνη 26.4 g
Λιπαρά 40.9 g
Υδατάνθρακες 46.2 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 156.7 g
Νάτριο 185.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων