
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘑菇嫩雞燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)250 克
-
蘑菇 ,切片80 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
高湯220 克
-
鮮奶油30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
-
巴西利 (裝飾用)5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
656.8 kcal /
2745.2 kJ
Πρωτεΐνη
26.4 g
Λιπαρά
40.9 g
Υδατάνθρακες
46.2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
156.7 g
Νάτριο
185.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν