
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油花枝燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
高湯150 克
-
鮮奶油70 克
-
花枝 ,切塊200 克
-
毛豆60 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
軟質原味起士醬30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
604.3 kcal /
2526 kJ
Πρωτεΐνη
25.4 g
Λιπαρά
31.1 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
359.9 g
Νάτριο
681.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν