奶香培根野菇燉飯

奶香培根野菇燉飯

4.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 培根 ,切條
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    200 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起士 ,依個人口味調整
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 711.6 kcal / 2974.5 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 49.8 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 63.7 g
Νάτριο 569.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων