
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶香培根野菇燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
培根 ,切條100 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯200 克
-
鮮奶油100 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒⅛ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
711.6 kcal /
2974.5 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
49.8 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
63.7 g
Νάτριο
569.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν