
Συσκευές & Αξεσουάρ
白酒蛤蜊燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
新鮮蘑菇 ,切片100 克
-
白酒70 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯170 - 190 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮蛤蜊,已吐沙250 克
-
蘆筍 ,切段(約3公分)50 克
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
425.4 kcal /
1778.2 kJ
Πρωτεΐνη
18.3 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
56.1 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
85.2 g
Νάτριο
636.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν