
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
256.8 kcal /
1078.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
49.5 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
4.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Honey ice cream
17ωρ. 45 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Banana Nice cream
5 λεπτ.
Tri-coloured snow cones
1ωρ.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8ωρ. 20 λεπτ.
Raw carrot cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.