
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
4.3 mg
Πρωτεΐνη
1.9 g
Θερμίδες
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Λιπαρά
2.7 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
49.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26ωρ. 30 λεπτ.
Rum baba
3ωρ.
Vegan custard
15 λεπτ.
Apple, pear and bay leaf cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Coconut and pistachio delight
1ωρ. 10 λεπτ.
Rava payasam
50 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard
15 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.