Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

4.7 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions

Υλικά

  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • water
    50 g
  • Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • flaked almonds toasted, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 256.8 kcal / 1078.4 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 49.5 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 4.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων