Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • egg separated
    7
  • caster sugar
    150 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • caster sugar
    70 g
  • salt
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 353.2 kcal / 1483.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 19.9 g
Υδατάνθρακες 38.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 252.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων