Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Artichokes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
291 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
502 kJ /
120 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDeli Macaroni Salad
1 h 45 min
Cauliflower Potato Salad
1 h 30 min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Spanish Rice
30 min
Steamed Rice
25 min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Baked Chili Beans
50 min