
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥油雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
雞肉
-
去骨雞腿排250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
薑 ,切片5 克
-
蔥 ,切段(約3公分)10 克
-
蒜頭 ,略拍扁5 克
-
水1950 克
蔥油
-
薑 ,切片5 克
-
油40 克
-
蔥 ,切蔥花80 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
784 kcal /
3276.9 kJ
Πρωτεΐνη
47.9 g
Λιπαρά
62 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Νάτριο
662.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν