Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi

Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi

4.6 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa ai funghi
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
    30 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
Polenta
  • di farina di mais bramata
    250 g
  • di acqua
    950 g
  • di sale grosso
    ½ cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Terminare la preparazione
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    60 g
  • burro (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 525.5 kcal / 2198.7 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 34.4 g
Υδατάνθρακες 49.3 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 605.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων