Συσκευές & Αξεσουάρ
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Nudelteig
-
Mehl300 g
-
Salz½ TL
-
Eier3
-
natives Olivenöl20 g
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
-
Walnusshälften80 g
-
Walnussöl80 g
-
Wild-Preiselbeeren100 g
-
Salz zum Abschmecken
-
Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
-
Salbeiblätter6
-
Ziegenfrischkäse300 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig10 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Wasser zum Kochen
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1799 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Weihnachtsmenü
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Nachos
40 λεπτ.
Nudelsalat mediterran
1ωρ. 40 λεπτ.
Burgersalat
35 λεπτ.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 λεπτ.
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 λεπτ.
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2ωρ. 45 λεπτ.
Gemüsesalat aus dem Varoma® (Sałatka jarzynowa)
3ωρ. 50 λεπτ.
Fatayer mit Rinderhack
2ωρ.
Oliven in Tomatensauce
30 λεπτ.
Garnelencocktail
30 λεπτ.
Veganer Glasnudelsalat
25 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.