Pâtes aux poireaux et champignons

Pâtes aux poireaux et champignons

3.1 136 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons d'1 cm env.
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    950 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pâtes sèches type fusilli
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 326.8 kcal / 1371.3 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 42.8 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 333.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων