Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor

Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor

4.8 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 doses

Υλικά

Molho
  • vinagre balsâmico
    40 g
  • açúcar amarelo
    20 g
  • molho de soja
    50 g
  • óleo de sésamo
    10 g
Puré
  • couve-flor cortada em pedaços
    300 g
  • cenoura
    350 g
  • dentes de alho
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • leite
    50 g
  • bimis
    100 g
  • feijão-verde redondo fresco
    100 g
  • couve roxa cortada em juliana
    50 g
  • manteiga
    25 g
Atum
  • sementes de sésamo brancas
    20 g
  • sementes de sésamo pretas
    20 g
  • atum fresco
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    1 fio de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 364 kcal / 1517 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων