 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜味青醬
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          帕瑪森乳酪 切塊80 克
- 
          松子30 克
- 
          蒜頭 (προαιρετικό πεδίο)1 粒
- 
          新鮮羅勒葉80 克
- 
          特級橄欖油150 克
- 
          鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 人份
                    Νάτριο
                    
                        2270.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        35.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        7781.8 kJ  / 
                        1859.9 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        190 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        37.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    