雞肉佐奶油蔬菜淋醬

雞肉佐奶油蔬菜淋醬

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 400 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    130 克
  • 塊根芹菜 ,切塊
    60 克
    60 克 西洋芹, ,取莖,切塊
  • 新鮮巴西利葉 ,只取葉子
    25 克
    25 克 西洋芹葉
  • 雞高湯塊
    1 塊
    1 茶匙 雞高湯醬
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)
    600 克
  • ,可多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
    ¼ 茶匙
  • 蘑菇 ,切片
    150 克
  • 麵粉
    30 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 烏斯特調味醬 (προαιρετικό πεδίο)
    1 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 奶油 ,切塊
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 342 kcal / 1432 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων