 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉佐奶油蔬菜淋醬
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水400 克
- 
          紅蘿蔔 切塊(約3公分)130 克
- 
          60 克 西洋芹, ,取莖,切塊塊根芹菜 切塊60 克
- 
          25 克 西洋芹葉新鮮巴西利葉 只取葉子25 克
- 
          1 茶匙 雞高湯醬雞高湯塊1 塊
- 
          去皮去骨雞胸肉 切長條(5x2公分)600 克
- 
          鹽 可多備一些調味用½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉 可多備一些調味用¼ 茶匙
- 
          蘑菇 切片150 克
- 
          麵粉30 克
- 
          鮮奶油100 克
- 
          烏斯特調味醬 (προαιρετικό πεδίο)1 茶匙
- 
          檸檬汁1 茶匙
- 
          奶油 切塊30 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1432 kJ  / 
                        342 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        16 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    