Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.4 116 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 huevos duros

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 500 kcal / 2090 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 44.1 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 798.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων