Cannelloni à la ricotta

Cannelloni à la ricotta

4.1 424 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de tomates coupées en gros morceaux
    500 g
  • de concentré de tomate
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • piment doux à ajuster en fonction des goûts
  • de viande hachée
    400 g
  • de ricotta
    100 g
  • de lasagne et une grande quantité d'eau froide
    14 feuilles
  • de lait
    250 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de beurre
    20 g
  • de gruyère râpé
    120 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 771 kcal / 3237 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων